Tip voor dienstverlening

Heeft u een idee om onze dienstverlening te verbeteren?


Mail tip
 

Compliment of niet tevreden?

Is onze zorg naar wens? Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Een compliment waarderen wij zeer! Ook wanneer u minder tevreden bent, willen we dat graag weten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren.

Tevreden?

Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u een compliment achterlaten voor één van onze medewerkers of teams? Dat horen wij graag en waarderen wij zeer. U kunt uw compliment rechtstreeks aan de betreffende medewerker geven of via deze website achterlaten. Wij zullen ervoor zorgen dat het compliment bij de juiste persoon/het team terechtkomt. U kunt uw positieve ervaringen met Cato overigens ook melden via de website Zorgkaartnederland.

Heeft u tips voor onze dienstverlening?

Wilt u ons helpen onze dienstverlening te verbeteren? Heeft u een goed idee? Laat het ons weten!

Niet tevreden?

Juist wanneer u niet tevreden bent, vragen wij u dit aan ons te melden. U kunt via de website reageren of contact opnemen met onze vertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris. Uw reactie zullen wij zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen.

Cato is ook aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie. Wilt u daarover meer lezen dan kunt u de tekst van brochure U heeft een klacht en dan ... hier downloaden of de volledige klachtenregeling.

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg