Disclaimer

De inhoud van deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Cato is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend noch kan er aanspraak op worden gemaakt. Cato aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Gebruik informatie

Cato aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Bedragen

De bedragen op deze website zijn altijd inclusief BTW. De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Externe links

Deze website bevat hyperlinks naar websites die door andere partijen dan Cato worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Cato heeft geen zeggenschap over deze websites. Zij is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Statistiek - website

Cato maakt gebruik van cookies en het Google Analytics om deze website te optimaliseren. 

Foutmeldingen website

Onjuiste informatie of technische storingen kunt u melden bij Info@cato-wwz.nl.

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg