Familie

Wanneer uw ouders, naaste familieleden of goede vrienden ouder worden en steeds meer zorg nodig hebben, komt er veel op u af. De zorg, de verantwoordelijkheid, maar ook het verdriet over de lichamelijke of geestelijke achteruitgang van uw dierbaren. Cato kan u op verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld als u mantelzorger bent.

In het ontmoetingscentrum organiseren wij bijeenkomsten voor familie van bewoners met dementie. Tijdens zo'n familieavond geven we informatie over bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de organisatie, de samenstelling van het team dat mensen met dementie begeleidt en de rol van de contactverantwoordelijke. Binnen het team is deze persoon het aanspreekpunt voor familieleden.

Ook geven we informatie over hoe wij ons werk verrichten en hoe we samenwerken met de specialist ouderengeneeskunde en functionarissen uit andere vakgebieden, zoals de fysiotherapeut. We willen graag met u bespreken hoe we het beste samen kunnen optrekken in de verzorging van uw naaste.

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg