Cato staat op Vrijwilligersmarkt Mariahoeve | 21 februari 2017

Donderdag 16 februari organiseerde de gemeente Den Haag / Stadsdeel Haagse Hout een vrijwilligersmarkt in het winkelcentrum van Mariahoeve. Hier presenteerde Cato zich als vrijwilligersvriendelijke organisatie. Het doel was het aantrekken van nieuwe vrijwilligers voor onze locatie Bezuidenhout en het leggen van nieuwe contacten met organisaties uit de wijk. Het was een succesvolle middag. Onze coördinator welzijn & vrijwilligers (Vivian den Biggelaar) en medewerker recreatie van Bezuidenhout (Yurani Panjab) maakten kennis met buurtbewoners en organisaties uit de wijk. Als dank voor hun getoonde interesse en een leuk gesprek ontvingen bezoekers een bloemetje. Al snel liep het halve winkelcentrum met een vrolijke Cato-narcis en ons foldertje rond. 

Het was een gezellige, maar vooral productieve middag: Cato ging naar huis met nieuwe aanmeldingen van buurtbewoners als vrijwilliger, en nieuwe open deuren naar samenwerkingsverbanden met organisaties uit de wijk.

Terug naar overzicht
 
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg