Hier staan wij voor

Cato is er voor ouderen die een vertrouwde, beschermde en toekomstgerichte woonomgeving zoeken. Een plek waar u bent verzekerd van persoonlijke aandacht en adequate zorg, waar u prettig woont en waar u op een aangename en zinvolle manier leeft. Alles draait om uw kwaliteit van leven. Daar is meer voor nodig dan een goede gezondheid. Een gezonde geest, een sociaal netwerk, voldoende beweging, het delen van interesses, een goed gesprek, al deze zaken zijn net zo belangrijk. Bij Cato is hier alle ruimte voor.

Cato levert maatwerk. Wij steken veel tijd en energie in de relatie met onze bewoners. Het enige wat telt is dat ú zich goed voelt en het bij ons naar uw zin heeft. Wij stemmen wonen, welzijn en zorg af op uw specifieke wensen en passen deze aan als uw persoonlijke situatie daarom vraagt.

Hoe doen we dat?

Onze bewoners willen zo lang mogelijk wonen in een omgeving die zij als ‘thuis’ ervaren. Thuis is meer dan een woning. Thuis is een gevoel van veiligheid, geborgenheid, een plek waar u zichzelf kunt zijn. Wij bieden u zo’n plek en helpen u hier uw normale leven voort te zetten, ook als uw gezondheid achteruit gaat. Afhankelijk van uw wensen en zorgbehoeften bieden we u een diversiteit aan woningen en woonvormen.

Een goede gezondheid is gebaat bij een gezonde levensstijl en een positieve instelling. Als u daar behoefte aan hebt bieden wij u hierbij ondersteuning en advies. Als uw gezondheid achteruit gaat, bieden we u, uiteraard in goed overleg met u, diverse vormen van professionele verzorging en ondersteuning die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Die kunnen per mens verschillen. Het gaat erom wat ú wilt, wat ú voelt en wat ú verwacht. Uw welzijn is onze zorg.

Wij respecteren uw gewoonten, privacy en leefstijl. U behoudt de regie over uw eigen leven. U wordt aangemoedigd om actief na te denken over wat u binnen uw mogelijkheden uit het leven wilt halen. U bepaalt zelf welke zaken voor u belangrijk zijn; Cato biedt de welzijnsdiensten die aansluiten bij uw wensen.
 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg