Iets voor u?

Neem dan contact met ons op!


Contact
 

Vrijwilligerswerk

De inzet van vrijwilligers is buitengewoon waardevol en onmisbaar. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling op de professionele zorg en leveren een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze bewoners. Cato heeft een enthousiast en toegewijd team van vrijwilligers. Met hun inzet kunnen we veel extra activiteiten realiseren.

Goed geregeld

goed geregeldCato beschikt over het keurmerk Goed Geregeld. Hiermee voldoen we met ons vrijwilligersbeleid aan de kwaliteitseisen van het NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk). Zo geniet je van vrijwilligersbijeenkomsten en scholingen, reiskostenvergoeding, kerstattentie, aansprakelijkheid- en ongevallenverzekering, en een vrijwilligersovereenkomst. Vrijwilligers weten dat ze binnen die organisaties kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten.

Wat kunt u doen?

U kunt op allerlei een bijdrage leveren, voor een paar uur per week of per maand. Bijvoorbeeld door het begeleiden van activiteiten en evenementen, wandelen, spelletjes doen, voorlezen, helpen bij maaltijden, enzovoort. Ook kunt u helpen met andere werkzaamheden binnen de organisatie, zoals bijvoorbeeld de post rondbrengen, flyeren, administratieve werkzaamheden of ondersteunen bij (huishoudelijke) klusjes en uitvoeren van kleine reparaties.

Zorg is mensenwerk en we willen dat onze vrijwilligers hun werkzaamheden goed kunnen doen. Dat deze goed aansluit bij wat u leuk en waardevol vindt om te doen. Voordat u uw werkzaamheden begint gaat u in gesprek met onze vrijwilligerscoördinator zodat wij een goed beeld krijgen van uw talenten, wensen en verwachtingen.

Vacatures

Op dit moment hebben we diverse vacatures.

Interesse?

Lijkt vrijwilliger worden bij Cato iets voor u, en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens bij onze vacatures of neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator via:
T 070-767 11 00
E Vrijwilliger@cato-wwz.nl

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg