Carel van den Oever | beschermd wonen

Schrijnwerkersgaarde 3
2542 TP Den Haag
T 070-767 11 00
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl


De woningen liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. Winkelcentrum Ambachtsgaarde is een kwartiertje lopen van uw woning, maar u kunt hier ook met het openbaar vervoer naartoe.
Met de bus en tram kunt u alle kanten uit, ook naar het centrum van Den Haag, Wateringen of het strand van Kijkduin.

In Carel van den Oever wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. U kunt hier terecht met de zorgzwaartepakketten (ZZP) 4, 5, 6, 7, 8 en 10. Iedere bewoner beschikt over een eenkamerappartement, voorzien van een kitchenette en een sanitaire ruimte (douche en toilet).
Het is er comfortabel wonen met inpandige voorzieningen waar u desgewenst gebruik van kunt maken zoals een kapsalon, pedicure, levensmiddelenwinkel, restaurant, huisarts en fysiotherapie. Er is een ruim aanbod op het gebied van ontspanning en zingeving.
 

Ons aanbod

Carel van den Oever biedt door een uitgekiende combinatie van wonen, zorg en welzijn de beschermde woonomgeving en de professionele zorg die u zoekt. Een voordeel van het geïntegreerde aanbod van wonen, zorg en welzijn is dat vroegtijdig wordt opgemerkt of bewoners geestelijk of lichamelijk achteruitgaan. Er kan flexibel worden ingespeeld op de veranderende situatie.

Wonen

U kunt in Carel van den Oever op verschillende manieren wonen:


Aanmelden

U kunt in Carel van den Oever wonen als u beschikt over een CIZ-indicatie met verblijf. Een deel van de kosten moet u zelf betalen. Wilt u graag in Carel van den Oever wonen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de zorgbemiddelaar.
Een specificatie van de zorg en dienstverlening van Cato vindt u bij WLZ-verstrekkingen.

U kunt de zorgbemiddelaar bereiken via:
T 070-767 11 00
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl

Informatie aanvragen


 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg