Interesse?

Heeft u interesse?
Neemt u dan contact op met de zorgbemiddelaar.


Contact
 

Dagstructuur

Plezier en vertier 

Wilt u andere mensen ontmoeten en samen dingen ondernemen? Of is uw mantelzorger er een dagje niet? Kom dan naar Cato en doe weer de dingen die u altijd al leuk vond om te doen, of ontdek nieuwe talenten in uzelf!

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn erop gericht dat u anderen ontmoet. U ontwikkelt vaardigheden die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven. Wij bieden een programma aan dat is afgestemd op de wensen van de deelnemers, bijvoorbeeld geheugenspelletjes, bewegingslessen, creatieve activiteiten. We trainen ook sociale vaardigheden, onder andere door het voeren van gesprekken en samen met anderen iets te ondernemen. Voorlichting over een bepaald thema of computerlessen behoren eveneens tot de mogelijkheden.
De bijeenkomsten zijn een samenwerking tussen welzijnsorganisatie MOOI en Cato.

Wanneer en waar

Wij bieden deze bijeenkomsten aan van maandag tot en met vrijdag. In overleg met de deelnemers bepalen we wanneer de activiteiten het beste kunnen plaatshebben, ‘s ochtends, ’s middags of ’s avonds.

De bijeenkomsten vinden plaats in:
Bezuidenhout
Bezuidenhoutseweg 150
2594 AT Den Haag

Carel van den Oever
Schrijnwerkersgaarde 3
2542 TP Den Haag


Meer informatie en aanmelding

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar. U kunt de zorgbemiddelaar bereiken via:
T 070-767 11 62
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg