Waar vindt u ons?

Wilt u meer weten over de locaties van onze huizen?


Onze locaties
 

Wonen

Bij Cato kunt u zorgeloos wonen. Wij bieden u een fijne woonomgeving en als dat nodig is begeleiding, verzorging en verpleging op maat. U vindt bij ons een gevarieerd aanbod betaalbare woningen. Ze zijn goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en bevinden zich in de buurt van voorzieningen. De woningen zijn uiteraard drempelloos, gelijkvloers en met de lift bereikbaar.

Ons woningbezit bestaat uit sociale huurwoningen en zorgwoningen. De huurwoningen zijn bedoeld voor senioren die zelfstandig en betaalbaar willen wonen met zorgvoorzieningen in de directe nabijheid. De zorgwoningen zijn juist bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een veilige en beschermde omgeving, bijvoorbeeld omdat ze lichamelijke of psychiatrische klachten hebben, of vanwege dementie.

In al onze woningen kunt u naar behoefte gebruikmaken van onze zorg- en dienstverlening. Deze varieert per wooncomplex. Van een basispakket met een huismeester en schoonmaak tot een meer uitgebreid pakket met restaurant, activiteiten, huishoudelijke hulp, 24-uurs verzorging, enzovoort.

Wonen welzijn zorg

Ouderen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Dat kan alleen als er goede voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en dienstverlening beschikbaar zijn. Bij Cato zijn deze zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben geschikte woon- en zorgvormen. U kunt bij Cato op verschillende manieren wonen:

 
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg