Interesse?

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met de zorgbemiddelaar.


Contact
 

Mantelzorg

Verzorgt of helpt u regelmatig een familielid of iemand in uw naaste omgeving die langdurig ziek is? Iemand die een lichamelijke of geestelijke beperking heeft of een psychische stoornis heeft? Dan bent u een mantelzorger.

Langdurige zorg voor een dierbare is pittig. De meeste mantelzorgers doen het met liefde, maar het kost veel tijd en energie. U hoeft er niet in uw eentje voor te staan. De medewerkers van Cato kunnen uw wensen voor ondersteuning in kaart brengen en helpen u te voorkomen dat u overbelast raakt. Samen met u zoeken we naar oplossingen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Respijtzorg

Uw familielid kan tijdelijk bij ons verblijven om u  tijdelijk te ontlasten van de zorgtaken. Dit geeft u een adempauze om tot rust te komen of met een korte vakantie te gaan.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over mantelzorgondersteuning? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar. U kunt haar bereiken via:
T 070-767 11 62
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg