Interesse?

Heeft u interesse in begeleiding thuis van Cato? Neemt u dan contact met ons op.

Contact
 

Ondersteunende begeleiding thuis

Soms gaat het allemaal niet meer zoals u wilt. Het lukt u niet meer om de financiƫn op orde te houden, het huishouden goed te laten draaien of uw dag zinvol in te vullen. Met onze ondersteunende begeleiding helpen we u op weg om weer structuur in uw leven aan te brengen.
Hoe we dat doen? Allereerst door te luisteren. U vertelt aan onze medewerkers hoe ze u kunnen helpen, waar u behoefte aan heeft, wat u moeilijk vindt. Dan gaan we stap voor stap samen kijken hoe we de regie over uw dagelijkse leven weer terug kunnen geven aan u. We begeleiden u naar de huisarts of zoeken samen met u naar een zinvolle invulling van uw dag. Of we regelen dat er mensen bij u thuiskomen om het huishouden weer op orde te krijgen. En oefenen samen zodat u het zelf weer kunt oppakken.

Indicatie

U kunt altijd gebruikmaken van de ondersteunende begeleiding van Cato. Hiervoor heeft u een indicatie nodig (Wmo-aanvraag).
Heeft u geen indicatie, maar wilt u wel gebruik maken van de ondersteunende begeleiding van Cato? Dan kunt u er altijd voor kiezen om de (aanvullende) zorg die u wenst zelf te betalen.

Hoe meldt u zich aan?

Wilt u graag ondersteunende begeleiding van Cato ontvangen? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar via:
T 070-767 11 62
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg