Waar vindt u ons?

Wilt u meer weten over de locaties van onze huizen?


Onze locaties
 

Verpleging en verzorging

Bij Cato kunt u voor intensieve vormen van zorg en verpleging, in combinatie met wonen, terecht bij Carel van den Oever en Bezuidenhout. Deze huizen bieden de beschermde woonomgeving en professionele zorg en verpleging die u zoekt.

Op beide locaties bieden we groepswonen aan mensen met dementie of geheugenproblemen, verzorgd wonen aan mensen die intensieve lichamelijke verzorging nodig hebben en begeleid wonen aan ouderen met psychiatrische aandoeningen in combinatie met lichamelijke verzorging.

Iedere bewoner beschikt hier over een eigen woonruimte. Deze bestaat uit een woon-/slaapkamer, kitchenette, douche en toilet. De beste indruk krijgt u als u de woonruimte een keertje gezien heeft. U bent dan ook altijd van harte welkom om zelf te komen zien hoe we hier wonen en leven. En aan onze medewerkers kunt u al uw vragen stellen.

Indicatie

Of u in aanmerking komt voor verpleging en verzorging in Carel van den Oever of Bezuidenhout, bepaalt het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Hoe meldt u zich aan?

Wilt u verpleging en verzorging van Cato ontvangen? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar via:
T 070-767 11 62
E Zorgbemiddelaar@cato-wwz.nl

 
Cato is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Calibris Erkend LeerbedrijfBronzen bordje CatoAangesloten bij De Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Thuiszorg